Siirry suoraan sisältöön

Kumppanit

Tapahtuman kumppanina saat aitiopaikan korkeakoulujen IT-ammattilaisten merkittävimmässä vuosittaisessa tapahtumassa.

Kaikki tapahtuman sponsoripaikat on loppuunvarattu.

PLATINA pääyhteistyökumppanit

_Atea Apple Korkeakoulujen logo_PLATINA

Atea Finland ja Apple tarjoavat yhdessä kattavasti Apple-ratkaisuja oppilaitoksille. Ratkaisut on helppo integroida, suojata ja ottaa käyttöön olemassa olevaan toimintaympäristöön. Applen innovatiiviset tuotteet yhdistettynä Atean palveluihin tekevät työnteosta ja oppimisesta tuottavampaa ja mielekkäämpää.

Olemme läsnä jokaisen suomalaisen korkeakoulun digitaalisessa arjessa. Integraatioratkaisut, sovelluskehitys, ylläpitopalvelu sekä valmisohjelmistot ovat muodostaneet Eduixin palveluiden ytimen jo miltei 30 vuotta. Eduixin toimintaa ohjaa vastuullisuus ja tahto toimia yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa.

Rakennamme sujuvampaa opiskelua teknologian avulla. Tuemme oppijoita älykkäillä, kestävillä ja skaalautuvilla digitaalisilla työkaluilla ja palveluilla. Yhdessä teemme korkeakoulujen arjesta sujuvampaa ja yhdenvertaisempaa.

HP Inc. on teknologiayritys, joka uskoo, että yksi harkittu idea voi muuttaa maailmaa. Sen tietokoneiden, tulostimien ja 3D-tulostusratkaisujen tuote- ja palveluvalikoima auttaa toteuttamaan nämä ideat.

KULTA yhteistyökumppanit

HOPEA yhteistyökumppanit